Dietinių patiekalų ruošimo (neformaliojo)

Skyrius: Pakruojo skyrius Mokymo forma: Neformaliojo mokymo Trukmė: 2 sav. (80 val.) Kodas: 0 Vieta: Pakruojis

Programos tikslas - išmokyti gaminti dietinius patiekalus, realizuojamus asmens sveikatos priežiūros ir globos įstaigose.

Teorinio mokymo metu mokoma dietinių patiekalų ruošimo technologijos, dietetikos principų, supažindinama su naujausiais technologiniais įrengimais, maisto prekėmis ir gamybos organizavimu ruošiant dietinius patiekalus, prisilaikant geros higienos praktikos reikalavimų.

Praktinis mokymas vykdomas maitinimo įmonėje, kur mokiniai tobulina profesinius įgūdžius pritaikydami įgytas teorines žinias - mokosi ruošti dietinius patiekalus, saugiai eksploatuoti ir dirbti su naujausiais technologiniais įrengimais, lavina gebėjimus įvertinti žaliavų bei paruošto maisto kokybę, racionaliai organizuoti darbą virtuvėje.

Asmuo, baigęs šią mokymo programą ir sėkmingai išlaikęs baigiamąjį egzaminą, įgyja kompetenciją  gaminti dietinius patiekalus.

Dalinkitės!