Virėjo modulinė profesinio mokymo programa

Skyrius: Pakruojo skyrius Mokymo forma: Formaliojo mokymo Trukmė: 50 kreditų Kodas: T21101303 Vieta: Pakruojis

Mokytis virėjo profesijos gali asmenys turintys pradinį išsilavinimą. Programos tikslas – parengti virėją, žinantį maitinimo įmonių klasifikavimą ir tipus, klasikinių ir nacionalinių patiekalų ruošimo technologijas, patiekalų asortimentą ir jų patiekimo subtilybes, higienos ir saugaus darbo reikalavimus, gebantį naudotis technologine dokumentacija, pažinti ir įvertinti žaliavų kokybę, virti sriubas ir sultinius, ruošti karštuosius ir šaltuosius gėrimus, padažus bei įvairius patiekalus, gaminti ir patiekti dietinius ir vegetarinius patiekalus bei užkandžius, saugiai eksploatuoti maitinimo įmonių įrengimus. Asmuo, įgijęs virėjo kvalifikaciją galės dirbti įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.

Dalinkitės!